Diyarbakır Deprem : Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Haberi Elazig Da 5 3 Buyuklugunde Deprem Ntv
Son Dakika Haberi Elazig Da 5 3 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber merkezi 12:32 ekim 14, 2017 son güncelleme:

Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güncel 26 ocak 2021, salı.

Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde.

D3orlfw4ohn7xm
D3orlfw4ohn7xm from iatkv.tmgrup.com.tr
Güncel 26 ocak 2021, salı. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi.

Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi.

En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Güncel 26 ocak 2021, salı. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Diyarbakir Da Deprem Panigi Olume Yol Acti
Diyarbakir Da Deprem Panigi Olume Yol Acti from dogruhaber.com.tr
Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur.

4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi.